01.08.2016  |  Aloitussivu  |  Viikko-ohjelma  |   Mihin uskomme?   |   Ajankohtaista  |  Kuvagalleria  |   Kuuntele saarnoja   |   Yhteystiedot

"Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan."

- Apostolien teot 2:38

2016 © Euran helluntaiseurakunta

Miten voin tulla uskoon?

"Niin he sanoivat: 'Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi.' (Apt  16:31)". Uskomalla Jeesukseen saat syntisi anteeksi.

Tunnusta syntisi

Uskoon tuleminen alkaa siitä, että tunnustat syntisi Jumalalle. "Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa". - Room. 3:23-24. Synti voi olla suuri tai pieni -  syntiä ei ole tarve erityisemmin luokitella, vaan kaikki synti on paha Jumalan silmissä.

Tee parannus ja käänny

Jumala odottaa meiltä katumusta ja halua hylätä vanha syntielämä. "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan". - Apt 2:38

Tee nyt päätös antaa elämäsi Jeesukselle

Tee nyt päätös ja sano ääneen: tunnustan Sinulle, Jumala, syntini ja että olen syntinen ihminen. Kiitän sinua, Jeesus, että olet kuollut minun syntieni edestä ja olet ylösnoussut kuolleista minun syntieni sovitukseksi. Otan sinut vastaan Vapahtajanani ja haluan tunnustaa Sinut henkilökohtaiseksi Vapahtajakseni.  Jeesuksen nimessä!

Jeesus siunaa Sinua

Voit nyt olla varma, että Jumala itse on kuullut rukouksesi.

Ota yhteyttä meihin ja tule seurakuntaan. Seurakunta on paikka, jossa Jumalan Sanaa opetetaan ja jossa saat opastusta ja rohkaisua tällä tiellä eteenpäin. Herra siunatkoon Sinua!

Jumalan tahto

Jumalan tahto on, että kaikki ihmiset eläisivät hyvää elämää. Jeesus sanoo: "Minä olen tullut, että teillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys" (Joh 10:10).

Jumalan hyvä tahto kohdistuu myös Sinuun. Hän tahtoo, että sinä olisit onnellinen, tasapainoinen ja olisit iloksi ympäristöllesi.

Ennen kaikkea Jeesus haluaa antaa sinulle rauhan. "Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille." (Joh. 14:26).

Lue myös seuraavat Raamatun kohdat:

Matt. 11:28-29

Sananlaskut 28:13