02.05.2010  |  Aloitussivu  | Viikko-ohjelma  |  Mihin uskomme?  |  Ajankohtaista  |   Kuvagalleria  |   Kuuntele saarnojaYhteystiedot

"Porque la palabra de Dios es viva y eficaz, y más cortante que toda espada de dos filos".

-  Hebreos  4:12

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen."

-  Matt.  28:19

"Ja tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omina neuvoin selitettävissä; sillä ei ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minä saivat Jumalalta".

- 2. Piet. 1;20,21

Kauko Uusilan Uruguayn matka-päiväkirja 3.-17.11.2009

Uusiloiden kirje keväältä 2008

Kauko ja Nina Uusila ovat olleet Raamattulähetystyössä Uruguayssa

Kauko ja Nina Uusila ovat olleet Uruguayssa Montevideossa Raamattulähetystyössä. Nyt he ovat palanneet kotimaahan ja työskentelevät Riihimäen Kotikirkko -helluntaiseurakunnan seurakuntapastorina.

Alla ovat Uusilat yhteiskuvassa Uruguayn kauden lopulla vuonna 2009.

Heidän työnäkynsä on vahvistaa seurakuntia opettamalla Raamatun Sanaa. "Sillä Jumalan Sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka" - Hebr. 4:12.

He aloittivat lähetystyön lähes 20 vuotta sitten Boliviassa. He palvelivat sekä La Paz:ssa että Sur:ssa.

Sitten Jumala johdatti heidät 2000-luvun taitteessa Uruguayihin. Uruguayssa he asuivat ja työskentelivät Montevideossa. He pitivät Raamattukoulua, joka on osa kansainvälistä Global University -toimintaa. Opiston logo (2007/09) on kuvattuna oikealla palstalla.

Nyt Kauko jatkaa Uruguayn Raamattukoulun tukemista Suomesta käsin, kunnes työ saadaan lujalle kansalliselle pohjalle. Käytännössä Kauko vierailee pari kertaa vuodessa Uruguayssa, jolloin hän valvoo koulun toimintaa, ottaa vastaan tenttejä jne.

.

Uusiloiden edellinen kirje on tässä (klikkaa alla olevaa kuvaa, niin voit lukea koko kirjeen):

Nina ja Kauko Uusila

Riihimäen kotikirkko -