14.03.2012   |  Aloitussivu  |  Viikko-ohjelma  |  Mihin uskomme?  |  Ajankohtaista   |  Kuvagalleria   |  Saarnoja   |   Yhteystiedot

"Ennenkuin kuin he huutavat, minä vastaan, heidän vielä puhuessaan minä kuulen."

-  Jes. 65:24

2012 © Euran helluntaiseurakunta

Taivas kuulee -levy

1. Asko Leino      "Jos jonkun mielen tänään"  säv. ja san. Charles H. Gabriel (3:12)

2. Leila Leino      "Ego"  Leila Leino

3. Asko Leino      "Mestarin kädessä"  säv. ja san. säv. Asko Leino, san. Hilja Aaltonen (4:34)

4. Leila Leino      "Kuulin kutsun"  Hilja Aaltonen

5. Euran lauluveljet  "Oi tuo taivaan maa"  säv. ja san. tuntematon (3:54)

6. Euran lauluveljet  "Kun Kristus kulki tien"  säv. Et. amer. ja san. Paavo Virtanen (3:54)

7. Leila Leino      "Kaksitietä"  Emmi Palo

8. Tuula ja Tarja Lind   "Kolkuttakaa niin minä avaan"  säv. Konsta Jylhä ja san. Ulla Pellikka  (4:16)

9. Leila Leino      "Mikä on elämän tarkoitus"  Emmi Palo

10. Asko Leino      "Auta mua valvomaan"  säv. ja san. tuntematon (4:03)

11. Euran lauluveljet  "Olen kuullut on kaupunki"  säv. venäläinen kansansävel ja san. Lydia Lithell (4:00)

12. Leila Leino      "Ihmisen ikäkaudet"  Hilja Aaltonen

13. Tuula ja Tarja Lind   "Hiljaa vaan"  säv. ja san. tuntematon (3:34)

14. Veijo Heinonen puhe (4:00)

Vuoden 2011 lopulla heräsi ajatus evankeliointilevyn tekemisestä: levyllä olisi sekä musiikkia että puhetta, joka kertoo Jumalan rakkaudesta. Meillä on paljon musiikkivoimia omassa seurakunnassa, joten päätettiiin, että levy tehtäisiin omin voimin ja sitä levitettäisiin alueellamme ystäville, naapureille ja työtovereille.

Levy oli tarkoitus tehdä mahdollisimman laadukkaasti Jumalan kunniaksi, jotta sitä kehtaa antaa kenelle tahansa.

Helmikuussa 2012 levy oli vihdoin valmis. Asko Leino ja Kai Karjalainen tekivät ison työn levyn koostamisessa.

Vieressä näet levyn sisällön ja pääset kuuntelemaan joitakin esimerkkejä musiikista ja Leila Leinon runoista (klikkaa alleviivattuja lauluja / runoja).

Levya voi hankkia seurakunnan kirjamyynnistä.