"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen."

 

-  Matt.  28:19

"Porque de tal manera amó Dios al mundo, que ha dado á su Hijo unigénito, para que todo aquel que en Él cree, no se pierda, mas tenga vida eterna."

- San Juan 3:16

Kirje 24.3.2008

Kirje 15.12.2007

Kirje 12.11.2007

Kirje 9.10.2007

 

Sopaset aloitussivu

 

Sopaset.net

 

Palaa aloitussivulle

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palaa aloitussivulle

 

 


Sopasten lähetyskirje 24.3.2008

 "Pääsiäistervehdys

 Tervehdys jälleen täältä Fuengirolasta. Espanjalaisten viettämä pääsiäisviikko, Semana Santa on juuri loppunut arki pyörii jälleen täysillä. Liekö siitä syystä moottoritie oli tänään täysin tukossa, kun normaalisti puolen tunnin koulumatkaan meni menomatkalla liki kolminkertainen aika.

 

Meidän pääsiäisaikamme oli tällä kertaa tyystin toisenlainen kuin koskaan aikaisemmin. Vajaa viikko sitten saimme tiedon Kirsin isän Ollin sydänkohtauksesta. Siitä alkoikin sitten ajanjakso, jolloin pidimme yhteyttä Suomeen ja rukoilimme ja pyysimme esirukousta myös joiltakin teiltä sieltä Suomesta. Kiitos teille kaikille uskolliset esirukoilijat ja ystävät!  Ylösnoussut Vapahtajamme on kuullut rukouksemme. Pappamme on edelleen elossa (vaikkakin nukutuksessa) ja meille on annettu pientä toivoa siitä, että hän toipuu jollakin tavalla ja voi olla edelleen täällä kanssamme.

 

Mietin mennyttä viikkoa kun ajattelin sitä, millaista on kulkea ylösnousseen Vapahtajan seurassa. Suurelta osin se on ihan tavallista elämää. Joskus saamme viettää juhlahetkiä. Silloin tällöin taas käymme läpi asioita, jolloin huomaamme erityisen selvästi sen, että olemme vain pieniä ja heikkoja ihmisiä. Kohtaamme asioita joiden edessä olemme ilman sanoja, olemme neuvottomia ja joskus jopa toivottomia.

 

Vaikka en usko kenenkään meistä erityisesti pitävän tämänkaltaisista tilanteista elämässään, uskon niiden kuitenkin olevan meille hyödyllisiä ellei peräti tarpeellisia. Näissä tilanteissa voimme erityisen selvästi huomata, että elämämme on kuitenkin suuremmissa käsissä. Taivaasta valvotaan  sekä meidän elämäämme ja myös läheistemme elämää. Kanssamme kulkee Hän, josta Job kerran kirjoitti:"...ja viimeisenä Hän on seisova multien päällä." Meistä pidetään hyvää huolta!

 

Hyvää matkaa ylösnousseen seurassa kohti kirkastuvaa kevättä,

 

toivottaa veljenne Jaakko Fuengirolasta."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                        

 

Sopasten osoite:

Kirsi-Marja, Jaakko, Jouni, Johanna ja Pauli Sopanen

EDIFICIO LAS PERGOLAS, PORTAL 5, 2 B

C/O RIO GUADALHORCE,

S/N FUENGIROLA (MALAGA) SPAIN

Sähköposti:

kirsikka(at)sopaset.net

jaakko(at)sopaset.net

 

SKYPE: jaakkotapiosopanen1