02.02.2010  |  Aloitussivu   |  Viikko-ohjelma  |  Mihin uskomme?  |  Ajankohtaista  |  Kuvagalleria  | Kuuntele saarnoja Yhteystiedot

"Halleluja! Veisatkaa Herralle uusi virsi: ylistysvirsi hänelle hurskasten seurakunnassa."

-  Psalmi 149:1

Juhani Valentin ja Herran Soturit  24.1.2010

Sunnuntaina 24.1.2010 pidettiin kaksi kokousta: mukana olivat Juhani Valentin ja Herran Soturit -lauluryhmä. Kello 11 tilaisuudesta on myös lyhyt puhe kuultavissa (paina tästä, jos haluat mennä kuuntelemaan).

Seurakunnan työntekijä Veijo Heinonen vieraat toivotti vieraat tervetulleeksi. Henry Zitron aloitti kokouksen innostavasti ja johti alkurukoukseen.

Sanassa palveli Juhani Valentin ja kuoro lauloi koskettavasti.

Iltapäivän lounaan jälkeen jatkettiin Musiikkijuhlalla klo 15 - komeaa laulua sekä kuoron että solistien esittämänä. Lisäksi kuultiin henkilökohtaisia todistuksia siitä, mitä Jeesus on todistajien elämässä tehnyt.

(Voit klikata valokuvaa ja näet sen suurempana)