16.06.2013  |  Aloitussivu  |  Viikko-ohjelma  |   Mihin uskomme?   |   Ajankohtaista  |  Kuvagalleria  |   Kuuntele saarnoja   |   Yhteystiedot

"Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä.."

-  1. Moos. 12:3

Linkki Netivyah -järjestön sivuille.

Linkki Israel-Apu -järjestön sivuille.

Netivyah - Israel seminaari 15.6.2013

Joseph Shulam, Daniel Stern, Keijo Lindeman ja Hanna Rantavaara

Seurakunnassa pidettiin Israel seminaari, jossa oli vieraita Jerusalemin Netivyah -järjestöstä: Joseph Shulam, Daniel Stern ja tulkkina Hanna Rantavaara. Tilaisuuden järjestelyistä vastasivat Israel Apu ry ja meidän seurakuntamme. Veijo Heinonen alusti tilaisuuden ja johti alkurukoukseen. Tämän jälkeen Keijo Lindeman Israel-Apu ry:stä esitteli vieraat.

Raamattutunteja pitivät Joseph Shulam ja Keijo Lindeman. Raamattutunnit ovat kuuuneltavissa tässä ja 'Kuuntele saarnoja' -osiossa.

Raamattutunnit osa 1,   Raamattutunnit osa 2,   Raamattutunnit osa 3

Daniel Stern toi terveiset Jerusalemin Netivyah:in työstä ja kertoi oman elämäntarinansa.

Tilaisuuden mittaan nautittiin yhdessä myös pöydän antimista.

2013 © Euran helluntaiseurakunta

Musiikista vastasi tunnettu muusikko Hillel Tokazier. Myös Tuula Lind lauloi tilaisuudessa.

Tässä on myös video yhdestä Hillel Tokazier esittämästä laulusta:

Hillel Tokazier Eurassa.

Tuula Lind esitti Kanjonilaulun.

Thank You Joseph Shulam, Daniel Stern and Hanna Rantavaara. Special thanks to Keijo Lindeman for arranging these meetings.

Psalm 1:1-6

"Blessed is the man that walketh not in the counsel of the ungodly, nor standeth in the way of sinners, nor sitteth in the seat of the scornful.

But his delight is in the law of the LORD; and in his law doth he meditate day and night.

And he shall be like a tree planted by the rivers of water, that bringeth forth his fruit in his season; his leaf also shall not wither; and whatsoever he doeth shall prosper.

The ungodly are not so: but are like the chaff which the wind driveth away.

Therefore the ungodly shall not stand in the judgment, nor sinners in the congregation of the righteous.

For the LORD knoweth the way of the righteous: but the way of the ungodly shall perish. "