30.04.2019  | Aloitussivu  |  Viikko-ohjelma |  Mihin uskomme?Ajankohtaista |  Kuvagalleria Kuuntele saarnoja  |  Yhteystiedot |

"Halleluja! Veisatkaa Herralle uusi virsi: ylistysvirsi hänelle hurskasten seurakunnassa" .

-  Psalmi 149:1

Takametsien miehet Eurassa 26.1.2014

2019 © Euran helluntaiseurakunta

Seurakunnan musiikkitoiminta

Musiikilla on merkittävä rooli seurakunnan toiminnassa. Seurakunnassa toimii vireästi erilaisia musiikkikokoonpanoja:

• Asko Leino

• Asko Leino ja Lauluveljet

• Ilosanoma

• House band.

Eri kokoonpanot esiintyvät tarvittaessa seurakunnan tilaisuuksissa. Musiikkiryhmät ovat tukemassa erityisesti ympäristössä pidettäviä tilaisuuksia.

Vuoden 2011 lopulla heräsi ajatus evankeliointilevyn tekemisestä: levyllä olisi sekä musiikkia että puhetta, joka kertoo Jumalan rakkaudesta. Meillä on paljon musiikkivoimia omassa seurakunnassa, joten päätettiiin, että levy tehtäisiin omin voimin ja sitä levitettäisiin alueellamme ystäville, naapureille ja työtovereille ... lopulta hanke toteutui ja voit kunnella tästä esimerkkejä. Levyä voi ostaa edullisesti seurakunnan kirjamyynnistä evankeliointitarkoituksiin.

Taivas kuulee -levy: kuuntele tästä!

Kauttuan Tallinmäellä tai Pyhäjärvi kesäteatterissa pidettävä yhteislaulutilaisuus on suuri ponnistus. Tilaisuus pidetään perinteisesti elokuun puolella.Olet tervetullut mukaan laulamaan hengellisiä lauluja joko yleisönä tai tule mukaan lauluryhmiin.

.