02.04.2011  | Aloitussivu  | Viikko-ohjelma  | Mihin uskomme?  | Ajankohtaista  |  Kuvagalleria  |  Kuuntele saarnojaYhteystiedot

"Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi."

- 1. Joh 4:10

2011 © Euran helluntaiseurakunta

Missio Iltalamppu Eurassa 13.3.2011 &

Niina Saarikankaan levyn julkistaminen

Missio Iltalampun tilaisuus pidettiin jälleen 13.3.2011 rukoushuoneella. Paikalla oli väkeä - kuten tavallisesti - Raumaa ja Loimaata myöten. Tilaisuuden juonsi Taisto Laakso radiosta tuttuun letkeään ja herkkään tyyliin.

Musiikkivieraana oli Niin Saarikangas yhtyeensä kanssa. Samalla julkistettiin Niinan uutuuslevy, jota oli jo ehditty esitellä Radio Dei:ssä.

Saarikankaat ovat sitoutuneet musiikkiin ja sen tekemiseen koko perheen voimalla.

Tarja Lind kukitti Niinan ja yhtyeen tilaisuuden lopuksi.

Yleisöä oli paikalla mukavasti ja samalla saatiin kerättyä varoja Missio Iltalamppu -työn tukemiseen. Seurakunta tarjosi kahvit. Kiitoksia kaikille!

Tästä pääset Niina Saarikankaan omille kotisivuille.

2011 © Euran helluntaiseurakunta