2009

 

"Antakaa lasten olla, älkääkä estäkö heitä tulemasta minun tyköni, sillä senkaltaisten on taivasten valtakunta".

-  Matteus 19:14

 

 

Kiitos kaikille osallistujille - nähdään taas ensi kesänä!

 

 

Palaa aloitussivulle

 


 


Lastenleiri Mansikissa 6.-9.7.2009 - torstain tapahtumia

 

Torstaina aloitettiin normaalisti aamupalalla ja sen jälkeen olivat vuorossa viimeiset raamattutunnit.

 

 

 

Ruokailun jälkeen pidettiin vielä leiriolympialaiset, jotka onnistuttiin viemään läpi sateen uhasta huolimatta. Olympialaisissa olivat lajeina 1) kroketti, 2) mölkky, 3) labyrinttipujottelu, 4) tikan heitto ja 5) tornin rakentaminen. Tehtävät oli muodostettu siten, että ne voitaisiin viedä läpi myös sisätiloissa, jos sade yltyy oikein kovaksi. Rastien ajoitus ja vaihto hoidettiin viestikapuloilla, joiden virkaa hoitivat pienet muovilapiot ...

 

 

 

Jesse hoiti Krokettipistettä. Joukkueen tehtävänä oli pujotella mahdollisimman nopeasti rata; tulos laskettiin joukkueen yhteisajasta.

 

 

Lopuksi aikuisten piti vielä kokeilla, miten nopeasti rata voidaan kiertää. Äänistä päätelleen Waldénin Tapani taisi olla nopein. Kuvassa Ahosen Tuomo on haastajana.

 

 

Labyrintti pujoteltiin läpi Mirvan valvovan silmän alla - kunkin joukkueen jäsenen pisteet laskettiin mukaan joukkueen kokonaispisteiksi.

 

 

Tikkakisa käytiin hiukan erikoisella tyylillä grillikatoksen suojassa. Valvojana oli Pekka.

 

 

Mölkkyä pelattiin hiekkakentällä Joukon ohjauksessa.

 

 

Sanna valvoi tornin rakentamista. Ryhmän tehtävänä oli rakentaa annetuista palikoista mahdollisimman korkea torni. Tässä testattiin ryhmä yhteistyökykyä ja kekseliäisyyttä.

 

 

Ruokailun jälkeen siivottiin majoitustilat - kaikki hoitivat oman osuutensa. Jonkin verran löytyi myös löytötavaraa (isännättömiä takkeja, paitoja jne).

 

Päätösjuhla pidettiin sään vuoksi sisätiloissa. Päätösjuhlassa vieraili 'MTV3:n toimittaja' joka haastatteli muutamaa leiriläistä. Lisäksi katsottiin näytelmä "Sunnuntain Jeesus" ja lopuksi saatiin palkinnot olympialaisista (kaikille) ja jokainen sai muistoksi Manga-Raamatun. Joukko vanhempia oli tullut mukaan päätösjuhlaan ja kotimatka alkoi joko vanhempien kyydissä tai yhteiskuljetuksella. Juhan pakettiauto oli taas hyödyksi tavaroiden kuljettamisessa.

 

 

 

 

 

 

 

TORSTAI 9.7.2009

8.00 Herätys

8.30 Lipunnosto

8.45 Aamupala

9.15 Raamattutunti

11.00 Raamattutunti

12.00 Ruokailu

13.00 Leiri olympialaiset

Leiri olympialaisten jälkeen

uintia sekä leirialueen

siivousta ennen päätösjuhlaa

15.00 Päätösjuhla

16.00 Leiri päättyy

 

 

 

 

Manga-sivut