"Antakaa lasten olla, älkääkä estäkö heitä tulemasta minun tyköni, sillä senkaltaisten on taivasten valtakunta".

-  Matteus 19:14

 

 

 

Katso alla olevasta napista 12.10.2007 pidetyn leirin muistelutapahtuman kuvia

Leirin muistelu

 

Nähdään taas ensi kesänä!

 

 

Palaa aloitussivulle

 


 


Lastenleiri Mansikissa 16.-19.7.2007

 

Kesäleiri pidettiin jälleen Euran Pyhäjärven rannalla Mansikissa. 42 leiriläistä ja iso joukko ohjaajia ja emäntiä lähti maanantaina 16.7.2007 klo 12 Eurasta helluntaiseurakunnan rukoushuoneen pihalta. Kotiinpaluu tehtiin torstaina klo 16 päättyvän päätösjuhlan jälkeen. Seuraavassa on muutamia kuvia leiriltä. Klikkaa kuvaa, jos haluat nähdä sen suurempana!  Ronja ja Mirva ovat kirjoittaneet päiväkirjaa, jolle pääset viereisen palstan linkistä. Luku- ja katseluiloa!

 

Ensin lähtö seurakunnan pihalta - melkein jokaiselle olisi riittänyt oma auto. Leirillä majoituttiin pikaisesti ja sitten kokoonnuttiin lipunnostoon ja ensimmäiselle välipalalle (huomaa käsien pesu ja desinfiointi - emännät olivat tiukkoina ja tarkkoina).

 

 

 

 

 

Koko joukko kokoontui sitten aloitus- ja esittäytymiskokoukseen suureen telttaan. Jokainen sai kertoa nimensä, mistä on kotoisin ja mitä on kesällä tähän mennessä tehnyt. 

 

   

 

 

 

 

  ...

 

Esittelyjen jälkeen päästiin leirin erilaisiin aktiviteetteihin. Jalkapallo, mutta myös shakki, oli kovin suosittua:

 

 

 

 

 

 

Ohjaajienkin piti päästä maalinteon makuun ...

 

 

Shakkia pelattiin joka päivä ja erilaisilla kokoonpanoilla - yleisöäkin riitti peliä seuraamaan.

 

   

 

Varsinkin pojat olivat innokkaita uimareita (Mikkoa oli lupa kiusata - muita ei):

 

 

Iltanuotiolla oli jokaisena iltana jotain hauskaa ja opettavaista ohjelmaa. Ensimmäisenä iltana Minna-poliisi vieraili leirillä - haitarirosvolla ei ollut mitään mahdollisuuksia Minnaa vastaan!

 

 

Tiistai-iltana meillä oli vieras aina Albaniasta asti. Henna Karhu on lähetystyössä Albaniassa ja hän kävi kertomassa lähetystyöstä. SHQIPERIA on Albanian maan nimi ja merkitsee 'Kotkien maa'. Juttua Hennan työstä Albaniassa on tulossa näille seurakunnan nettisivuille lähitulevaisuudessa.

 

 

 

Iltanuotilla käristettiin myös makkaraa. Koko joukolla kokoonnuttiin ruokalaan katsomaan Hennan ottamia kuvia Albaniasta. Kylläpä elämä näyttää erilaiselta vaikkei Albania nyt niin kovin kaukana olekaan.

 

...

 

Keskiviikkona halukkaat saivat meloa kanootilla. Kirsi Laporte neuvoi ensin turvallisuudesta ja melontatekniikasta. Sitten päästiin kanoottiin (tai halukkaat veneeseen). Kukaan ei kaatunut kanootilla, mikä oli loistava suoritus.

 

 

 

 

 

Anita ja Aimo Puputti olivat järjestäneet askartelupisteet, joissa saattoi tehdä erilaisia käsitöitä. Tässä joitakin tuotoksia.

 

 

 

 

Viimeisenä päivänä kokoonnuttiin Leiriolympialaisiin. Tähän tulee kuvia, jahka Mikko saa ne toimitettua. Ensimmäisessä kuvassa Mikko ja Pekka rakentavat rataa.

 

...

 

Leirin päätösjuhla pidettiin torstaina iltapäivällä. Ensin Tuomo jakoi löytötavarat ja sitten jaettiin palkinnot kaikille. Kaikki saivat myös muistoksi leiritodistuksen.

 

 

 

Leiriryhmät antoivat myös palautetta leirin ohjelmasta, järjestelyistä ja saivat toivoa parannuksia ja kehitettävää seuraavia leirejä varten.

 

 

Sitten laulettiin ja jaettiin palkintoja - myös lasten vanhempia oli mukana päätösjuhlassa:

 

 

  Nähdään taas ensi kesänä (j.H.s.)!

   

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

Leirin isoiset Mirva ja Ronja kirjoittivat leiripäiväkirjaa.

Saavuimme maanantaina yhteiskuljetuksella Eurasta Mannilan Mansikkiin puolen päivän aikoihin ... (lue lisää tästä).

Pidämme perinteisen leirin muistelupäivän loppukesällä tai viimeistään syksyn alussa. Ajankohta ilmoitetaan kaikille leiriläisille heti kun päivä ja paikka saadaan sovittua.

Leirikutsu näytti tällaiselta:

(klikkaa kuvaa, niin näet sen suurempana)

Yllä on leiritodistus; siitä näet keitä muita leirillä oli mukana.