15.02.2016     |   Aloitussivu   |   Viikko-ohjelma   |   Mihin uskomme?  |   Ajankohtaista  |  Kuvagalleria |  Yhteystiedot    |

"Ja sinne saavuttuaan he kutsuivat seurakunnan koolle ja kertoivat, kuinka Jumala oli ollut heidän kanssansa ja  tehnyt suuria ja kuinka hän oli avannut pakanoille uskon oven."

-  Apt.  14:27

GTSS -tilannekatsaus

Agape Intia

Kattam Aroon

Legala Jeevaratnam

Anugula Satish

Medi Silvaraju

Kaka Yakobraju

Joh 1:1-12 eri kielillä

GTSSS - Legala Jeevaratnam

Legala Jeevaratnam'in työnäkynä on perustaa seurakunnat Andra Pradesh'in Pohjois-osaan.

Tässä ovat hänen perustietonsa ja alla on myös perheen valokuva (saat sen klikkaamalla vähän isommaksi):

Nimi: Legala Jeevaratnam Ikä: 29
Puoliso: Mallika
Sijoitus- paikka Mahima
Palvelustyö Evankeliointi / seurakuntien perustaminen
Kohde-alueen heimot Gollagudem, Koyachelaka, Karunagiri Kylien lkm 15
Tavoite Kotievankeliointi
Onko kirkko- rakennusta? Savimaja Onko polku-pyörää? Ei

Myös Legala Jeevaratnam kaipaa kipeästi autoa: Tata Magic van olisi sopiva. Myös sen kustannus on 7500,- euroa.

GTSSS (tästä pääset GTSSS:n sivuille).

Legala Jeevaratnam haluaa myös työskennellä Mala ja Koya -alueella, joka kattaa koko Andra Pradesh'in osavaltion ja osin muitakin alueita:

Joh 1:1-12 (Telugu'n kielellä):