16.08.2009  |  Aloitussivu  |  Viikko-ohjelma  |  Mihin uskomme?  |  Ajankohtaista  |  Kuvagalleria   |  Yhteystiedot    |

"Halleluja! Veisatkaa Herralle uusi virsi: ylistysvirsi hänelle hurskasten seurakunnassa."

Psalmit 149:1

Kauneimmat laulut -valikoima

Yllä olevassa linkissä näet eniten toivotut laulut.

Lauluista kaunein -yhteislaulutilaisuus 9.8.2009 klo 15  Euran Kauttuan Tallinmäellä

Lauluista Kaunein -tilaisuuteen kokoontui lähes kaksi sataa laulujen ystävää - paahtavasta helteestä huolimatta.

Hengelliset laulut ovat yhteinen kansallinen aarteemme, johon sisältyy monia muistoja. Meillä on jotakin yhteistä ja silti niin henkilökohtaisesti koettua. Hengelliset laulut ovat syntyneet elävästä elämästä ja aidoista kokemuksista. Niissä on elämän rehellistä katselua ja Jumalan rakkauden kohtaamista.

Euralaisia kokoontui Tallinmäelle - mukana olivat lapset ja isovanhemmat. Laulattajina toimi Mika Karola ja hänen orkesterinsa. Orkesterissa soitti viuluvirtuoosi Anni Kaisa Karola ja hanuristi Osmo-Matias Ojanen sekä basisti Jukka Heikkilä.

Tilaisuuden aloittivat seurakunnan omat laululinnut Tuula ja Tarja Lind (klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana).

Sitten Mika Karola otti tilaisuuden haltuun.

Lopuksi emännät olivat valmistaneet kahvi- ja virvoketarjoilun tallin vilpoisiin tiloihin.

Lauluista Kaunein –tilaisuuksia on järjestetty kesällä useilla paikkakunnalla eri puolilla Suomea ja myös Ruotsin suomalaisten parissa.

Euran helluntaiseurakunta järjesti yhdessä Hyvä Sanoma Palvelun ja Aikamedian kanssa Lauluista kaunein -yhteislaulutilaisuuden Euran Kauttuan Tallinmäellä 9.8.2009. Paikalla oli lähes kaksi sataa laulujen ystävää laulamassa tuttuja lauluja.

Tilaisuuden järjestelyä ja äänentoiston säätämistä:

Mika Karola laulatti innostavalla tyylillä ja myös haastatteli muutamia osallistujia:

Lopuksi halukkaat saivat nimikirjoituksen hankkimaansa CD-levyyn.

Kiitoksia Mikalle ja kaikille osallistujille, jotka tekivät juhlasta juhlan. Herra siunatkoon kaikkia osallistuneita!