19.09.2009     |   Aloitussivu   |     Viikko-ohjelma    |    Mihin uskomme?   |     Ajankohtaista   |   Kuvagalleria    |   Yhteystiedot    |

"Eikö tämä ole paasto, johon minä mielistys:

että avaatte vääryyden siteet, irrotatte ikeen nuorat, ja päästätte sorretut vapaiksi, että särjette kaikki ikeet?

Eikö tämä: että taitat leipäsi isoavalle ja viet kurjat kulkijat huoneeseesi, kun näet alastoman, vaatetat hänet etkä kätkeydy siltä, joka on omaa lihaasi?"

-  Jesaja 58:6-7

Kirre Koivusen vierailu seurakunnassa 13.9.2009

Kulttuurituottaja, yhteisöpedagogi, ihmisoikeustyöntekijä Kirre Koivunen Raumalta vieraili seurakunnassa 13.9.2009.

Tilaisuudessa puhui myös Ilmari Riekkinen Kokemäeltä. Kirre oli ottanut suuren määrän valokuvia, joiden avulla hän esitteli pakolaisleireillä elävien ihmisten kohtaloita.

Lopuksi Ilmari Riekkinen muistutti evankeliumin voimasta kaiken inhimillisen hädän keskellä ja meidän vastuustamme lähimmäisiämme kohtaan. Lähtökohtana hänen puheessaan oli vertaus laupiaasta samarialaisesta (Luukas 10:30-37)

Tässä on kuva Kirre Koivusesta - klikkaamalla kuvaa pääset hänen omille kotisivuilleen.