12.04.2015  |   Aloitussivu    |   Viikko-ohjelma   |   Mihin uskomme?   |   Ajankohtaista   |   Kuvagalleria  |  Kuuntele saarnoja  |  Yhteystiedot

"Antakaa lasten olla, älkääkä estäkö heitä tulemasta minun tyköni, sillä senkaltaisten on taivasten valtakunta".

-  Matteus 19:14

2015 © Euran helluntaiseurakunta

Kid action 11.4.2015

Kids' Action tapahtuma pidettiin lauantaina 11.4.2015 Kirkonkylän koululla. Iso osa koulun tiloista oli valjastettu tapahtuman käyttöön.

Tapahtuman ohjasivat Pirjo ja Timo Raunio sekä Kirsi Laporte-Hekkala ja Henna Karhu (unohtamatta isoa joukkoa muita vapaaehtoisia). Klikkaamalla kutakin kuvaa voit nähdä sen koko ruudun kokoisena.

Innostavin kokemus oli varmaankin 'Musta meri':

Muita toimintapisteitä olivat labyrintti, palikat, puhallusammunta, ritsat ...

Kaikkiin lastentapahtumiin kuuluu näytelmä. Tällä kertaa aiheena oli Sakkeus (huomaa puu johon Sakkeus kiipeää - luovaa!).

Katso tästä video, jossa Musta meri ja dominopalikat (klikkaa kuvaa alla).

Vastaanotto oli ystävällinen mutta luja.

Päivä päätettiin yhteiseen lopputilaisuuteen ja palkintojen jakoon.