15.08.2011 | Aloitussivu | Viikko-ohjelma | Mihin uskomme?Ajankohtaista | Kuvagalleria | Kuuntele saarnoja  |Yhteystiedot

"Halleluja! Veisatkaa Herralle uusi virsi: ylistysvirsi hänelle hurskasten seurakunnassa."

Psalmit 149:1

Lauluvalikoimaa

Hengelliset laulut -yhteislaulutilaisuus 14.8.2011 klo 15  Euran Kauttuan Tallinmäellä

Hengelliset laulut ovat yhteinen kansallinen aarteemme, joihin sisältyy monia muistoja; meillä on lauluissa jotakin yhteistä ja silti niin henkilökohtaisesti koettua. Hengelliset laulut ovat syntyneet elävästä elämästä ja aidoista kokemuksista. Niissä on elämän rehellistä kokemusta ja Jumalan rakkauden kohtaamista.

Tilaisuudessa Asko Leino ja Euran lauluveljet johdattivat yhteislaulua. Veijo Heinonen piti hartauden tilaisuuden päätteeksi. Tässä on muutamia  kuvia tilaisuudesta:

2011 © Euran helluntaiseurakunta

Sää suosi jälleen ja tilaisuus voitiin pitää lämpimässä auringonpaisteessa Kauttuan Tallinmäellä. Osa osallistujista pääsi telttakatokseen pakoon suoraa auringonpaistetta.

Tilaisuuden lopuksi emännät olivat järjestäneet kahvitarjoilun. Kiitoksia kaikille osallistujille ja nähdään syksyllä  vastaavissa merkeissä rukoushuoneella!

Alueella oli Ruukki Festivaalin koristeita:

Tallinmäellä on runsaasti idyllisiä yksityiskohtia vierailijoiden ihasteltavaksi - myös Alvar Aallon porrastalo sijaitsee samalla mäellä. Kahvilassa on taidenäyttely avoinna yleisölle.