"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää.

Ja katso. minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

-  Matt.  28:19,20

Katumme Kristukselle

Palaa Kuvagalleriaan

Katuevankeliointi - Katumme Kristukselle

Lähetystyö on ollut alusta alkaen vahvana työmuotona seurakunnan toiminnassa. Seurakunta on näkynyt alueellamme vahvasti kun on järjestetty telttakokouksia, toritapahtumia ja erilaisia aktioita.

Järjestimme Katumme Kristukselle ry:n kanssa yhteisen katuevankeliointiin innostavan seminaarin 13.9.2008. Katumme Kristukselle yhdistyksestä paikalla olivat Mikko Penkkimäki ja Lior Tisson sekä veljet Tampereelta ja Lempäälästä.

Seminaarin ohjelma oli seuraava:

klo 10         Aloitus ja tervetuloa

klo 10:30    Katumme Kristukselle -esittely

klo 11:30    Lounas

klo 12:30    Evankeliointi ja uudestisyntyminen Raamatussa

klo 13:30    Opetus käytäntöön

klo 15:00    Päätöskahvit

Paikalla olivat Katumme Kristukselle veljet Raumalta Lempäälästä ja Tampereelta.

Seurakuntalaisiakin oli paikalla kuulemassa ideoita ja keskustelemasta omista kokemuksista. Yhteinen tahtotila on olemassa: haluamme olla omalla paikkakunnallamme kertomassa evankeliumia Jeesuksesta.

Veljet luennoivat osittain Ray Comfort'in ja 'The Way of the Master' -järjestön aineistojen pohjalta. aineistoa oli niin paljon, että ehkä saamme tulevaisuudessa pitää uuden seminaarin, johon useammat seurakuntalaiset pääsevät mukaan. Alla on kuva Ray Comfortista - oikealla on järjestön logo, jota napsauttamalla pääsee heidän nettisivuilleen.

Markus 4:2-9: "Ja hän opetti heitä paljon vertauksilla ja sanoi heille opettaessaan: 'Kuulkaa! Katso, kylväjä lähti kylvämään. Ja hänen kylväessään osa putosi tien oheen, ja linnut tulivat ja söivät sen. Ja osa putosi kallioperälle, jossa sillä ei ollut paljon maata, ja se nousi kohta oraalle, kun sillä ei ollut syvää maata. Mutta auringon noustua se paahtui, ja kun sillä ei ollut juurta, niin se kuivettui. Ja osa putosi orjantappuroihin; ja orjantappurat nousivat ja tukahuttivat sen, eikä se tehnyt hedelmää. Ja osa putosi hyvään maahan; ja se nousi oraalle, kasvoi ja antoi sadon ja kantoi kolmeenkymmeneen ja kuuteenkymmeneen ja sataan jyvään asti´' Ja hän sanoi: 'Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon'."

Keskusteluissa ei haluta välttää vaikeitakaan aiheita - kuten evoluutioteoria. Siihenkin meidän kannattaa ottaa reippaasti kantaa ja perustella kantamme asiallisesti:

Tässä on muutamia kuvia Katumme Kristukselle tapahtumista kadulta:

Katuevankeliointi on yksi tehokas, mutta ei ainoa evankeliumin levittämisen muoto. Meidän tulee kunkin tutkia itseämme ja rukoilla Jumalaa, että hän osoittaisi mitkä ovat minun lahjani ja taipumukseni - lahjoja on monia.

Tässäkin pätee Paavalin sana: "Huomatkaa tämä: joka niukasti kylvää, se myös niukasti niittää, ja joka runsaasti kylvää, se myös runsaasti niittää" (2. Kor 9:6).

Katumme Kristukselle ry:

Tavoitteemme on Raamatullisen käskyn mukaan julistaa kadotetuille evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta.
Sekä rohkaista, varustaa ja auttaa pelastukseen sisälle päässeitä tekemään samoin.

Lakia ylpeille - armoa nöyrille!

Hymy on tärkeä.

Arvosta kuulijoitasi!

Pukeudu siististi ... ja yritä tuoksua hyvältä.

Katso tästä Way of the Master -järjestön nettisivuja: