15.02.2016     |   Aloitussivu   |   Viikko-ohjelma   |   Mihin uskomme?  |   Ajankohtaista  |  Kuvagalleria |  Yhteystiedot    |

"Ja sinne saavuttuaan he kutsuivat seurakunnan koolle ja kertoivat, kuinka Jumala oli ollut heidän kanssansa ja  tehnyt suuria ja kuinka hän oli avannut pakanoille uskon oven."

-  Apt.  14:27

GTSS -tilannekatsaus

Agape Intia

Kattam Aroon

Legala Jeevaratnam

Anugula Satish

Medi Silvaraju

Kaka Yakobraju

Joh 1:1-12 eri kielillä

GTSSS - Kattam Aroon

Kattam Aroon'in työnäkynä on perustaa Andra Pradesh'in Pohjois-osaan Koya ja Gatte -alueelle.

Tässä ovat hänen perustietonsa ja alla on myös perheen valokuva (saat sen klikkaamalla vähän isommaksi):

Nimi: Kattam Aroon Ikä: 47
Puoliso: Krupavathi
Sijoitus- paikka Avupally
Palvelustyö Evankeliointi / seurakuntien perustaminen
Kohde-alueen heimot Koya, Gatte Kylien lkm 20
Tavoite Perustaa 20 seurakuntaa
Onko kirkko- rakennusta? Savimaja Onko polku-pyörää? Kyllä

Kattam Aroon pyytää erityisesti TATA Magic van -evankeliointiautoa. He matkustavat päivittäin paljon etäisiin kyliin pitämään evankeliointitilaisuuksia ja rukouskokouksia. Auto helpottaisi ryhmän kuljettamista suuresti. Auto maksaa n. 7500,- euroa (sisältää vakuutuksen ja rekisteröintikustannuksen). Rukoillaan varoja autoa varten.

GTSSS (tästä pääset GTSSS:n sivuille).

Kattam Aroon työskentelee Koya -alueella Andra Pradesh'in osavaltion Pohjois- osasta:

Joh 1:1-12 (Telugu):