21.02.2010  |  Aloitussivu   |  Viikko-ohjelma  |  Mihin uskomme?  |  Ajankohtaista  |  Kuvagalleria  | Kuuntele saarnoja Yhteystiedot

"Ja nyt, mitä viivyttelet? Nouse, huuda avuksi hänen nimeänsä ja anna kastaa itsesi ja pestä pois syntisi.""."

-  Apt 22:16

"Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut?"."

-  Room 6:2

"Tämän vertauskuvan mukaan vesi nyt teidätkin pelastaa, kasteena - joka ei ole lihan saastan poistamista, vaan hyvän omantunnon pyytämistä Jumalalta - Jeesuksen Kristuksen ylösnousemuksen kautta"."

-  1. Piet 3:21

Kastejuhla 14.2.2010

Sunnuntaina 14.2.2010 pidettiin kastejuhla, jossa Linda Riina halusi seurata Jeesuksen opetusta kasteelle asti. Paikalla oli runsaasti Lindan sukulaisia, ystäviä ja seurakuntalaisia.

Seurakunnan työntekijä Veijo Heinonen johti kokouksen ja Kari Lind toimitti itse kasteen.

(Voit klikata valokuvaa ja näet sen suurempana)