"Katso neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel".

-  Jesaja 7:14

"Menkäämme nyt Betlehemiin katsomaan sitä, mikä on tapahtunut ja minkä Herra meille ilmoitti".

-  Luukas 2:15

Joulukonsertti 7.12.2007

Perttu Mathlin sekä pianisti Sauli Hyppölä pitivät joulukonsertin perjantaina 7.12. klo 18:00 Euran helluntaiseurakunnassa. Pertun vaimo Raija oli ennakkotiedoista poiketen estynyt saapumasta paikalle. Perttu ja Sauli esittivät koko joukon uusia ennen kuulumattomia lauluja - vanhojen tuttujen laulujen lisäksi.

Laulujen välillä Sauli esitti muutamia pianosovituksia tunnetuista hengellisistä lauluista. Hänen soittotekniikkansa pääsi oikeuksiinsa nopeissa juoksutuksissa ja taidokkaissa soinnutuksissa. Perttu päätti konsertin komeaan tulkintaan A. Adamin kuuluisasta joululaulusta 'Oi jouluyö' (tunnetuin versio lienee Jussi Björlingin esittämä 'Helga Natt').

Konsertin ohjelma oli:
Mika Jaakola: 	Jouluaattona
		Jouluenkeli
Martti Hela:	Jouluihme
		Hiljainen joululaulu
J. Pohjanmies:	Tule rakkaus ihmisrintaan
		Pianosoolo
Saksalainen sävel:Kuule kuin kellojen malmi
D. Bertniaski:	Jubilate
J.Rasinkangas:	Vanha vaski
		Kirkkain tähti

Pianosoolo
Heimo Kaski:	Mökit nukkuu lumiset
Karl Collan:	Sylvian joululaulu
A. Adam:	Oi jouluyö

Kiitos Herralle hänen hyvistä lahjoistaan!

Konsertin jälkeen sisaret tarjosivat konserttiväelle kahvit ruokasalin puolella .

(Klikkaa kuvaa, niin saat sen suuremmaksi)