"Katso neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel".

-  Jesaja 7:14

"Menkäämme nyt Betlehemiin katsomaan sitä, mikä on tapahtunut ja minkä Herra meille ilmoitti".

-  Luukas 2:15

Joulujuhla 16.12.2008

Seurakunnan perinteinen joulujuhla pidettiin  16.12.2008 klo 15:00 rukoushuoneella. Sisaret ja veljet olivat järjestäneet ohjelmaa sekä puuro- ja kahvitarjoilun.

Veijo Suomela juonsi tilaisuuden ammattimaisella varmuudella. Yhteislaulut esilauloi Lasse Lahti ja säestyksestä vastasi Hannu Suomelan tytär Julia Äetsästä.

Seurakunnan lauluryhmä lauloi tuttuja ja vähemmän tunnettuja joululauluja. Julia Suomelan säestyksellä.

Arto Lind oli parven miksauspöydän takana ja hoiti miksauksen rutiinilla. Julia soitti myös muutaman kauniin soolon pianolla.

Yleisö pääsi mukaan poikkeuksellisella tavalla: tavallisesti kokouksissa kerätään kolehti, mutta nyt osallistujat saivat ottaa kolehtihaavista. Kukin sai nostamalleen lapulle kirjoitetun lahjan ja hyvän mielen.

Kolehtihaaveja kierrättivät Suomelan serkukset:

Lopuksi vielä seurusteltiin puuron ja kahvin merkeissä; kerrattiin mennen vuoden tapahtumia ja mietittiin tulevan vuoden haasteita. Globaalin taloustilanteen nopea huononeminen puhutti ja arvioitiin sen vaikutuksia alueella ja seurakuntien elämässä. Meillä on kuitenkin tulevaisuus ja toivo Kristuksessa!

Sisaret ja veljet hoitivat keittiön joulukuntoon vieraiden lähdettyä. Kiitoksia kaikille vaivannäöstä.

(Klikkaa kuvaa, niin saat sen suuremmaksi)