18.02.2016  |  Aloitussivu  |  Viikko-ohjelma |  Mihin uskomme? | Ajankohtaista  |  Kuvagalleria  | Kuuntele saarnojaYhteystiedot

"Ja sinne saavuttuaan he kutsuivat seurakunnan koolle ja kertoivat, kuinka Jumala oli ollut heidän kanssansa ja  tehnyt suuria ja kuinka hän oli avannut pakanoille uskon oven."

-  Apt.  14:27

GTSS -tilannekatsaus

Agape Intia

Kattam Aroon

Legala Jeevaratnam

Enugula Satish Kumar

Kaka Yacobraju

(Medi Silvaraju)

Intian työ: GTSSS - Jacob Marinen

Kannatamme säännöllisesti neljää evankelistaperhettä Intian Andra Pradesh'in osavaltiossa. Vasemmalla palstalla olevista vihreistä painonapeista pääset kunkin perheen infosivulle. Suomessa järjestön tukea organisoi Agape Intia ry. Tässä yhteenvetoa työstä vuodelta 2015:

• yli 4500 orpolasta pävittäin huollettavana

• moottoripyöriä lahjoitettu 14 kp

• polkupyöriä 13 kpl

• uusia kirkkoja vihitty 7 kpl

• Jeesus-kaivoja vihitty käytöön 15 kpl

• lähetyskentällä työskentelee kokopäiväisesti 890 lähettiä.

Viereisellä palstalla on Jacobin haastattelu TV7:ssä (elokuulta 2015). Olemme myös osallistuneet Hyderabadissa aloitettuun Slummilapsiprojektiin. Lähetimme vuonna 2014 työhön erikseen rahalahjan. Rakennus on edelleen työn alla ja vaatii edelleen tukea.

"Tarvitsemme 7.200,- euroa kuukaudessa tämän projektin kustannusten kattamiseen (ruoka, lääketarpeet, koulutus). Vain muutamalla lapsella on oma kannattaja ja 90% on ilman säännöllistä kannatusta. Olemme kiitollisia, jos muistatte näitä tarpeita rukouksisanne ja levitätte tästä sanaa ystävienne keskuudessa.

Kiitoksia ja Jumalan siunausta,

Veljenne Mestarin työssä

Bishop M. Jacob "

(viereisellä palstalla on kuvia Slummilapsiprojektista)

Alla on yhteenveto kannattamiemme Intian lähettien työstä vuodelta 2015:

Lähetin nimi paikkakunta uskoon tulleet kastettu uusia kyliä
Kaka Yacobraju Mariyamma 35 15 10
Enugula Satis Kumar Dharmasagar 24 10 10
Legala Jeevarathnam Puvvada Nagar 40 14 32
Kattam Aharon Avupalli 53 28 62
YHTEENSÄ   152 68 114

Tässä on muutamia tavoitteita vuodelta 2015:

• omavaraisprojekti, jotta tulevaisuudessa voisi saada itse kasvatettuja munia, maitoa ja riisiä

• slummilapsiprojekti 1000 lapselle

• tekninen koulu orpokotien pojille (lukiotodistuksen jo saaneet)

• Kammamiin 50 -paikkainen sairaala köyhille evankeliumin levittämiseksi

• lisää kansallisia lähettejä istuttamaan seurakuntia.

Orpolasten joukosta on noussut uusia työntekijöitä. Vuonna 2010 eräs orpopoika on ollut lastenkodissa ja opiskellut ahkerasti. Hän suoritti B.A. -tutkinnon (suomessa kandidaatin tutkinto) ja hänelle tarjoutui mahdollisuus jatkaa M.A. (maisterin tutkinto) -ohjelmaan. Hän tuli kysymään Jacobilta, mitä mieltä Jacob on? Pitäisikö hänen jatkaa opiskelua vai kenties harkita kokopäiväisen evankelistan työtä, josta Jumala on puhunut hänen sydämelleen? Jacob neuvoi rukoilemaan asian puolesta - joka tapauksessa hänen tulisi odottaa yksi vuosi. Nyt poika on saanut varmuuden, että hänen tulee lähteä evankeliumin työhön. Herra häntä siunatkoon!

N.B. Huomattakoon, että meillä hyvin tunnettu Aune Hynyn lastenkoti sijaitsee melko lähellä GTSSS:n Kammamin toimipistettä. Hynyn lastenkoti sijaitsee Matchilipatnam'ssa.

Tässä on linkki Aune Hynyn lastenkotien nettisivuille.

GTSSS (tästä pääset GTSSS:n sivuille):

• perustettu 26.12.1994
  • pidetään leipää toisessa ja evankeliumia toisessa kädessä
  • yli 4500 orpolasta saa päivittäisen ylläpidon
  • 44 leprasiirtolaa
  • Jeesus-kaivoja porattu useisiin heimokyliin
  • 890 kokopäiväistä evankelistaperhettä eri puolella Intiaa
  • perustettu yli 1100 seurakuntaa
  • varustetaan evankelistoja polkupyörillä

Tässä ovat Jacob Marinenin ja Maija-Liisa Pitkäkankaan viimeisimmät terveiset Intian työstä. Klikkaa 'Kuuntele'- kohtaa; voit milloin tahansa keskeyttää kuuntelun ║-näppäimestä ja taas jatkaa kuuntelua ► -näppäimellä:

Katso Jacob Marineni TV7:n haastattelussa  14.8.2015

Kuuntele Jacob Marineni 8.5.2014

Kuuntele Maija-Liisa Pitkäkangas 2.3.2014

GTSSS kartalla (klikkaa kuvaa suuremmaksi):

Slummilapsiprojekti 2014 (klikkaa kuva suuremmaksi):

2.5.2010 tilaisuuden kuvia:

10.5.2009 tilaisuuden kuvia:

Maija.Liisa ja Veijo Pitkäkankaan matka Intiaan tammikuussa 2011. Katso video tästä.