07.11.2010  |  Aloitussivu   |  Viikko-ohjelma  |  Mihin uskomme?  |  Ajankohtaista  |  Kuvagalleria  | Kuuntele saarnoja Yhteystiedot

"Ja nähdessään kansanjoukot hänen tuli heitä sääli, kun he olivat nääntyneet ja hyljätyt niinkuin lampaat, joilla ei ole paimenta".

-  Matteus 9:36

Missio Iltalamppu -kotisivut

Taisto Laakso ja Iltalamppu -ohjelma ovat erittäin tunnettuja kautta Satakunnan. Radio-ohjelma on kuunneltavissa asemilta

ISKELMÄ SATAKUNTA,

Pori 100,4 MHz,  Rauma 105,1 MHz, Huittinen 93,0   Mhz

Iltalamppu -tilaisuus 6.11.2010

Pidimme Missio Iltalamppu tilaisuuden, jossa noin 120  työn ystävää ja tukijaa oli kokoontunut Euran helluntaiseurakunnan tiloihin.

Tilaisuuden juonsi Missio Iltalampun  Taisto Laakso Harjavallasta. Tämä vuosi on ollut Taiston radiotyön 20-vuotisjuhlavuosi ja Euran tilaisuus on kiertueen kolmanneksi viimeinen. Ensi vuonna Missio iltalamppu jatkuu uudella kiertuesyklillä.

Musiikkivieraana oli Raimo Ylinen Vammalasta sekä Asko Leino ja Euran lauluveljet.

Tilaisuuden aluksi julkistettiin Veijo Heinosen elämästä kertova kirja: Annetaan kasvatiksi. Aika Media Oy:n vs. kustannuspäällikkö Merja Larkkonen julkisti kirjan, jonka on kirjoittanut Jukka Mäkinen Sastamalasta.

Taisto Laakso haastatteli Veijo Heinosta ja Raimo Ylistä, joka oli voimakkaasti vaikuttamassa Veijo uskoontuloon.

Merja Larkkonen kertoi kirjan syntyvaiheista ja kirjan sisällöstä, sekä miten kirja voi koskettaa kertoen suuresta Jumalan armosta, mutta myös päättäväisyydestä ja uskosta, jota varsinkin Kaarine Heinonen osoitti rukoillessaan miehensä puolesta.

Hän myös kukitti sekä Kaarina että Veijo Heinosen sekä Jukka Mäkisen (joka heti luovutti kukat vaimolleen).

Raimo Ylinen (oikealla) säesti lauluaan  hanurilla sekä esitti hanurisoolon. Hän sai yleisöltä ansaitut aplodit - erityisesti Kaarina Heinosen toivoma ja Viktor Klimenkon tunnetuksi tekemä Valkea ratsumies sai ansaitut kiitokset.

Asko Leino ja Eura lauluveljet esittivät vanhoja tuttuja hengellisiä lauluja.

Lopuksi Jukka Mäkinen puhui Jumalan muuttavasta voimasta: tästä on esimerkkinä Veijo Heinonen, jonka elämän Jeesuksen voima muutti. Juoposta tuli täysraitis Jumalan palvelija.

Tilaisuus päättyi "seurustelun sakramenttiin" seurakunnan tarjoamilla kahveilla, josta on kuvia alla.

(Tällä palstalla olevia kuvia voi suurentaa klikkaamalla ko. kuvaa).

Yllä: Itse Taisto 'Iltalamppu' Laakso

Yllä: tilaisuuden yleisöä.

Yllä: Annetaan kasvatiksi -kirjan päähenkilö Veijo Heinonen.

Yllä: Kirjailija Jukka Mäkinen ja rouva puoliso.

Yllä_ Veijo ja Kaarina Heinonen varustivat kirjansa omistuskirjoituksella.