"Ja nähdessään kansanjoukot hänen tuli heitä sääli, kun he olivat nääntyneet ja hyljätyt niinkuin lampaat, joilla ei ole paimenta".

-  Matteus 9:36

Missio Iltalamppu -kotisivut

Iltalamppu -tilaisuus 6.10.2007

Taisto Laakso ja Iltalamppu -ohjelma ovat erittäin tunnettuja kautta Satakunnan. Radio-ohjelma on kuunneltavissa asemilta

ISKELMÄ SATAKUNTA,

Pori 100,4 MHz,  Rauma 105,1 MHz, Huittinen 93,0   Mhz

Pidimme Iltalamppu tilaisuuden, jossa noin sata työn ystävää ja tukijaa oli kokoontunut Euran helluntaiseurakunnan tiloihin. Tilaisuus oli osa  Keskellä elämää -kampanjaa.

Tilaisuuden juonsi ohjelman tekijä Taisto Laakso Harjavallasta. Taisto tukijoita ja puhui rakentavaan tapaansa siitä, miten me tarvitsemme aikaa hiljentymiseen.

Musiikkivieraana oli Raimo Ylinen Vammalasta. Raimo säesti lauluaan  hanurilla sekä esitti kaksi hanurisooloa. Hän sai yleisöltä ansaitut aplodit ja Taisto lupaili, että Iltalampun ja Raimon yhteistyö voisi saada jatkoa.

Mukana olivat myös seurakunnan omat musiikkivoimat. Tuula Lind lauloi herkästi miehensä Karin säestyksellä. Yhteislauluja johti seurakunnan musiikkiryhmä.

Yllätysnumerona esiintyi Vammalasta Carina Kallio, joka esitti omalta äänitteeltään kauniin laulun.

Lopuksi seurakunnan pastori Tuomo Ahonen puhui Jeesuksen vuorisaarnan pohjalta ja vetosi kuulijoihin, jottei kukaan jäisi tänään tästä pelastuksesta osattomaksi. Alla Tuomo pitämässä loppupuhetta.

Tilaisuus päättyi "seurustelun sakramenttiin" seurakunnan tarjoamilla kahveilla, josta on kuvia alla.

(Tällä palstalla olevia kuvia voi suurentaa klikkaamalla ko. kuvaa).