19.09.2009     |   Aloitussivu   |     Viikko-ohjelma    |    Mihin uskomme?   |     Ajankohtaista   |   Kuvagalleria    |   Yhteystiedot    |

"Varma on tämä sana: jos joku pyrkii seurakunnan kaitsijan virkaan, niin hän haluaa jaloon toimeen."

-  1. Tim. 3:1

Alasatakunta-lehden artikkeli Heinosista 10.9.2009

Heinosten tulojuhla 6.9.2009

Kaarina, Veijo ja Marko Heinonen siunattiin seurakunnan yhteyteen seurakunnan ehtoollisjuhlan yhteydessä 6.9.2009. Veijo aloitti virallisesti seurakunnan työntekijänä (pastori) 1.9.2009. He ovat asettuneet asumaan Köyliöön Säkyläntien varteen. Viereisellä palstalla on linkki Alasatakunta -lehden artikkeliin, jossa käydään läpi heidän elämänvaiheitaan.

Juhlan aluksi kukin Heinosista - Kaarina, Marko ja Veijo - antoi oman henkilökohtaisen todistuksensa siitä, mitä Jeesus on tehnyt heidän elämässään.

Todistusten jälkeen vanhimmat siunasivat Heinoset ja toivottivat tervetulleiksi seurakunnan yhteyteen.

Juhlassa oli paikalla runsaasti seurakuntalaisia ja joitakin vieraitakin.

Seurakunnan emännät olivat valmistaneet kakkukahvit, jotka nautittiin tilaisuuden lopuksi.