09.05.2013  |  Aloitussivu  |  Viikko-ohjelma  |   Mihin uskomme?   |   Ajankohtaista  |  Kuvagalleria  |   Kuuntele saarnoja   |   Yhteystiedot

"Sinä päivänä te anotte minun nimessäni; enkä minä sano teille, että minä olen rukoileva Isää teidän edestänne; sillä isä itse rakastaa teitä, sen tähden että te olette uskoneet minun lähteneen Jumalan tyköä."

-  Joh.  16:26-27

Eevi Laiho täytti 100 vuotta!

Jumala on uskollinen

Seurakuntamme pitkäaikainen ja -ikäinen jäsen Eevi Laiho täytti 100 vuotta 7.5.2013. Olimme joukolla häntä tervehtimässä hänen merkkipäivänään Eurakodissa.

Eevi on tullut uskoon vuonna 1952 ja hän on aluksi asunut Friitalassa ja tällöin kuulunut Porin helluntaiseurakuntaan. Vuonna 1964 hän on siirtynyt perheensä kanssa Kiukaisiin ja liitetty silloisen Kiukaisten Euran helluntaiseurakuntaan.

Eevi on ollut uskollinen esirukoilija ja seurakunnan tukipylväs. Eevin elämässä on ollut myös erityinen siuanus: hänen lapsensa ovat uskossa ja jälkeläisiä on jo neljässä polvessa. Vävyt Mauno Viinikkala ja Alpo Renko ovat tuttuja kaikille helluntaiseurakuntalaisille. Tyttären vävy Keijo Leppänenkin taitaa olla kaikille suomalaisille tuttu TV-kasvo.

Eevi on elänyt leskenä jo 50 vuotta, mutta kaikissa elämän koettelemuksissa hän on säilyttänyt erinomaisen huumorintajunsa ja elävän uskon Jeesukseen Kristukseen.

Tässä on muutamia kuvia Eevin syntymäpäiviltä Eurakodissa.

2013 © Euran helluntaiseurakunta

Eevin syntymäpäiviä isännöivät hänen tyttärensä Liisa Viinikkala ja puolisonsa Mauno.

Eevin syntymäpäivillä olivat mukana seurakunnastamme mm.

Asko Leino ja Euran Lauluveljet

Sirkka ja Uuno Vatja

Leila Nakkila

Toivo ja Marjatta Paunu

Liisa ja Tero Heikkilä

Urho Juusela

Raili Kulmala

Lisäksi tilaisuudessa olivat mukana luonnollisesti Eurakodin muut asukkaat sekä osa 16:sta hoitajasta.