15.02.2016     |   Aloitussivu   |   Viikko-ohjelma   |   Mihin uskomme?  |   Ajankohtaista  |  Kuvagalleria |  Yhteystiedot    |

"Ja sinne saavuttuaan he kutsuivat seurakunnan koolle ja kertoivat, kuinka Jumala oli ollut heidän kanssansa ja  tehnyt suuria ja kuinka hän oli avannut pakanoille uskon oven."

-  Apt.  14:27

GTSS -tilannekatsaus

Agape Intia

Kattam Aroon

Legala Jeevaratnam

Enugula Satish Kumar

Medi Silvaraju

Kaka Yakobraju

Joh 1:1-12 eri kielillä

GTSSS - Enugula Satish Kumar

Enugula Satish Kumar'in työnäkynä on perustaa Andra Pradesh'in Pohjois-osaan Koya ja Gatte -alueelle uusia seurakuntia.

Tässä ovat hänen perustietonsa ja alla on myös perheen valokuva (saat sen klikkaamalla vähän isommaksi):

Nimi: Enugula Satish Kumar Ikä: 26
Puoliso: Sandhya
Sijoitus- paikka Dharmasagar
Palvelustyö Saavutta-mattomien alueiden työ
Kohde-alueen heimot Koya, Komatipally, Rimannagudem, Elkurthy Kylien lkm 13
Tavoite Kotievankeliointi
Onko kirkko- rakennusta? Savimaja Onko polku-pyörää? Kyllä

Enugula Satish Kumar'in tavoite vuodelle 2016 on tavoittaa mahdollisimman monia, evankelioida ja kastaa useita uskovia.

GTSSS (tästä pääset GTSSS:n sivuille).

Anugula Satish haluaa tehdä työtä Koya ja Mala -alueella, joka kattaa koko Andra Pradesh'in osavaltion ja osin muitakin alueita:

Joh 1:1-12 (Telugu'n kielellä):