"Minä iloitsin, kun minulle sanottiin: "Menkäämme Herra huoneeseen"."

-  Psalmi 122:1

Kokouksia & kuvia

Ahosten lähtöjuhla 25.5.2008

Tuomo Ahonen kutsuttiin keväällä Harjavallan seurakunnan työntekijäksi; he aloittavat siellä heinäkuun alussa. Ahoset ehtivät olla Eurassa lähes viisi vuotta. Ahosten haikeaa Euran lähtöjuhlaa vietettiin 25.5.2008 kauniina alkukesän päivänä rukoushuoneella. Seurakuntalaiset olivat tulleet joukolla hyvästelemään ja siunaamaan pidettyä työntekijäperhettä uusiin haasteisiin - ilmassa oli haikeutta ja joku kyynelkin oli silmäkulmassa. Tässä on kuvakavalkadi lähtöjuhlasta.

Emännät olivat valmistelleet sekä suolaiset voileipäkakut että makeat perinteiset kakut vieraita varten. (Osan kuvista näet suurempana, jos klikkaat ko. kuvaa).

Ahoset kukitettiin ja toivotettiin tervetulleiksi. Tarja Lind johti kokouksen. Aluksi Tapani Wallden toivotti kaikki tervetulleiksi ja johti alkurukoukseen.

Sanna ja Tuomo ovat olleet uskollisesti mukana kuoron toiminnassa. Kuoro lauloikin koskettavasti.

Ystävät toivat tervehdyksiä ja muistelivat aikoja ja tilanteita Ahosten kanssa. Tässä ovat Pauli Auvinen (nuorisotyö) ja Leila Nakkila (evankelista).

Ahoset kuuntelivat herkistyneinä - ja lopuksi Tuomolle annettiin puheenvuoro. Tuomo puhuikin "kuin viimeistä päivää".

Juhlan lopuksi siirryttiin kahvipöytään ja hyvästijättöjä jatkettiin pitkälle iltapäivään. Huomatkaa, miten Tuomo ottaa voileipäkakkua, mutta jättää jotain myös muille ... Ystävät tapasivat kahvipöydässä ja juttua riitti.

Kiitoksia Sannalle ja Tuomolle yhteisistä hetkistä leireillä, pyhäkoulussa, kuorossa ja yhteisissä kokouksissa! Olkoon Herra teidän kanssanne!

"Herran siunaus rikkaaksi tekee, ei oma vaiva siihen mitään lisää". - Sananlaskut 10:22.