21.10.2012   |  Aloitussivu  |  Viikko-ohjelma  |  Mihin uskomme?  |  Ajankohtaista   |  Kuvagalleria   |  Saarnoja   |   Yhteystiedot

"Ja Samuel otti kiven ja pani sen Mispan ja Seenin välille ja antoi sille nimen Eben-Eser ja sanoi: "Tähän asti on Herra meitä auttanut."

-  1. Sam 7:12

Katsele seurakunnan historiikki videoesityksenä:

60-vuotisjuhlaesitys

Kuuntele Raimo Lehkosen juhlapuhe:

Juhlapuhe

2012 © Euran helluntaiseurakunta

Euran helluntaiseurakunta 60-vuotta

Seurakunnan 60-vuotisjuhlaa vietettiin 14.10.2012.

Seurakunnan virallinen  perustamiskokous pidettiin 21.9.2012, mutta juhla pidettiin käytännön järjestelyiden vuoksi 14.10.2012 rukoushuoneella. Ystävät ja työmme tukijat olivat sankoin joukoin paikalla kiittämässä Jumalaa yhteisestä matkasta ja toivottamassa siunausta tulevalle työlle.

Tilaisuuden juonsi Juha Leskinen (yllä oikealla) ja onnitteluja oli vastaanottamassa myös hallituksen puheenjohtaja Arto LInd (vasemmalla) sekä vanhimmat ja seurakunnan työntekijä Veijo Heinonen.

Tilaisuuden musiikista vastasivat Tuula ja Tarja Lind sekä Asko Leino ja Euran lauluveljet.

Veijo Heinonen aloitti Jumalan Sanalla ja toivotti vielä vieraat tervetulleiksi.

Tilaisuudessa oli läsnä kaksi perustajajäsentä, jotka kunniavieraina kukitettiin. He ovat Sinikka Sandberg ja Sanna Santonen (kuva alla).

Juhlayleisöä oli paikalla mukavasti: työllämme on runsaasti tukijoita. Kiitoksia kaikille suuresta rohkaisusta!

Satakunnan helluntaiseurakuntien tervehdyksen toivat seurakuntien edustajat; puheenvuoron kaikkien puolesta käytti Harjavallan seurakunnan työntekijä Tuomo Ahonen.

Tässä ovat onnittelemassa mm. Mika Ropanen (Myllykumpu), John Söderbacka (Merikarvia) ja Hannu Puustelli (Kankaanpää), Ilmari Riekkinen (Kokemäki).

Tilaisuuden juhlapuheen piti Raimo Lehkonen Uudestakaupungista. Raimo on palvellut seurakuntaa usean vuoden ajan pitämällä erittäin suosittuja Raamattutunteja.

Nytkin hänellä oli vakava sana, joka on kuunneltavissa vasemman palstan linkistä (tai myös näiden sivujen 'Saarnoja' -osiossa).

Raimo ja Siiri kukitettiin puheen jälkeen.

Tilaisuuden loppusanat puhui Pentti Waldén muistellen aikaa Eurassa ja muistuttaen jokaista pitämään kiinni Jumalan armosta.

Kiitoksia kaikille osallistumisesta ja runsasta Jumalan siunausta!

Seurakunnan emännät olivat loihtineet kauniin ja maittavan kahvipöydän.

_________________________________________

Euran evankelisluterilaisen seurakunnan tervehdyksen toi Marja-Leena Salonen (kuva alla). Hän kiitti yhteisestä työnäystä ja muisteli niitä seurakuntalaisten lapsia, joita hän on saanut vuosien saatossa opettaa.

Hyvästä yhteistyöstä Säkylän alueella kävi kiittämässä ja siunausta toviottamassa Säkylän evankelisluterilaisen seurakunnan kappalainen Ismo Nieminen.

Israelin Ystävät ry:n Euran paikallisosaton tervehdyksen toi Sirkka-Liisa Nakola.

Tuula Lind lauloi myös yksinlaulun.

_______________________________________

Lopuksi nautitiin yhdesäolosta ja hyvästä tarjoilusta.